”Erittäin voimakas tahtotila” – lentopallovalmentaja Esa Kunnari sopimukseen

Kuva: Marko Panu

Lentopallon 1-sarjassa Esa Kunnari jatkaa Lempo-Volleyn päävalmentajana.

Kunnarin ja Lempon välinen sopimus on yksivuotinen. Kunnari, 40, saa valmennusryhmään avukseen viime kaudelta tutun Marko Laakson. Laaksolle kausi on neljäs perättäinen: kaksi kautta kului LeKissä ja viime kausi Lempossa. Myös Laakson sopimus on yksivuotinen.

Valmennusryhmään etsitään mahdollisesti vielä kolmatta palasta. Jani Huurne puolestaan siirtyy Lempo-Volleyn uuden naisten edustusjoukkueen päävalmentajaksi 2-sarjaan.

Debyyttikautensa pelannut Lempo-Volley voitti viime kaudella Kunnarin johdolla 1-sarjan runkosarjan. Kausi jäi kesken pudotuspelien avausottelun jälkeen koronavirustilanteen vuoksi. Kunnari on tuonut lempääläiseen lentopalloon menestystä: kaudella 2015–16 hän valmensi Lempäälän Kisan 1-sarjassa hopealle ja liigakarsintoihin.

Manageri Juha Raunio on tyytyväinen Kunnarin kiinnittämiseen. Valmennuksen loksahtaminen paikalleen auttaa myös muun joukkueen rakentamisen jatkamista.

– Seurajohdolla oli erittäin voimakas tahtotila, että Esa jatkaisi. Tästä on hyvä jatkaa joukkueen rakentamista, kun kivijalka on kunnossa, Raunio iloitsee.

– Esa on sytyttävä valmentaja. Hänen kanssaan itselläni kemiat kohtaavat, ja työskentely on toiminut hienosti. Olen todella tyytyväinen, hän lisää.

Lempo-Volleyn varmistuneet sopimuspelaajat ovat Tommi Nieminen (yleispelaaja), Henri Laine (hakkuri) ja Saku Tuomivaara (passari). Seura syntyi vuosi sitten Lempäälän Jyryn ja Lempäälän Kisan fuusiona.

Lähde: Lempo-Volleyn tiedote