Lentopallon maajoukkuemies Tommi Siirilä siirtyy Savo Volleyhin

Kuva: CEV.eu

Suomen lentopallomaajoukkueen keskitorjuja Tommi Siirilä siirtyy Mestaruusliigaan ja Savo Volleyn joukkueeseen.

Keskitorjujaksi joukkueeseen tulee myös Arttu Reijonen. Pelaajasopimukset Savo Volley julkisti tiistaina YouTube-kanavallaan.

Siirilä kuuluu Suomen maajoukkueen avainpelaajiin. Viime kauden hän pelasi Bundesliigassa, Hachingin joukkueessa. Hänellä on kokemusta myös Italian ja Ranskan liigoista.

Kansainvälinen sopimus olisi kelvannut urheilijalle nytkin.

– Ei ole salaisuus, että halusin jatkaa ulkomailla, Siirilä kommentoi uuden seuransa tiedotteessa.

– Savo Volley tarjosi hyvää pakettia, eikä sen hyväksymistä tarvinnut pitkään miettiä. Suomen liigan taso on yllättävän hyvä, ja sovitut asiat hoidetaan aina kunnolla. Ei kai Savo Volleyn tavoitteena voi olla mikään muu kuin Suomen mestaruus, keskitorjuja pohtii.

Alajärveltä kotoisin oleva Siirilä, 26 vuotta ja 203 senttimetriä, on pelannut Mestaruusliigaa aiemmin Kokkolan Tiikereissä, Pielaveden Sammossa ja VaLePassa. A-maaotteluita häneltä löytyy 134 kappaletta. Hän edustanut Suomea niin MM- kuin EM-kisoissa.

Arttu Reijonen, 26, on viimeksi pelannut Mestaruusliigaa LEKA Volleyssa.

Jukka Tuovisen siirryttyä Rovaniemelle ja Perungan Poikien luotsiksi Savo Volleyn päävalmentajana aloittaa Timo Tolvanen.

Savo Volley syntyi LEKA Volleyn ja Pielaveden Sammon liigajoukkueiden fuusiona vuonna 2018. Takana on kaksi kautta lentopallon Mestaruusliigassa. Molemmilla kausilla joukkue on kuulunut liigan kärkipäähän.

Savo Volley lentopallon Mestaruusliigassa 2020-2021

Tilanne 16.6.2020

Passari: Fedor Ivanov

Hakkuri: Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu

Keskitorjujat: Tommi Siirilä, Severi Savonsalmi, Arttu Reijonen

Yleispelaaja: Antti Siltala

Päävalmentaja: Timo Tolvanen