Siirtouutisia lentopallon Mestaruusliigasta

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Savo Volley julkisti torstaina kolme tuoretta pelaajasopimusta.

Kokenut passari Petteri Penttinen palaa vahvuuteen. Hän edusti Savo Volleyta seuran ensimmäisellä kaudella (2018-2019). Nyt hänen tehtävänsä on tukea nuorta maajoukkuepassaria Fedor Ivanovia.

– Ainakin näin kauden alussa tilanne on selkeästi sellainen. Tilanne on oikein hyvä. ”Fede” on mennyt kovasti eteenpäin ja menee toivottavasti vielä jatkossakin, Penttinen kommentoi Savo Volleyn tiedotteessa.

Lisäksi paikat savolaisjoukkueessa ottavat tulevaisuuden nimet: 19-vuotias yleispelaaja Mikko Räsänen ja 21-vuotias hakkuri Olli Saarenmaa. Räsänen siirtyy Savoon Karelian Hurmoksesta ja Saarenmaa Team Lakkapäästä.

Sopimukset Savo Volley julkisti torstaina YouTube-kanavallaan.

Savo Volleyn aiempi tähtihankinta on keskitorjuja Tommi Siirilä, joka vaikutti viime kauden Bundesliigassa. Jukka Tuovisen siirryttyä Rovaniemelle ja Perungan Poikien luotsiksi Savo Volleyn päävalmentajana aloittaa Timo Tolvanen.

Savo Volley syntyi LEKA Volleyn ja Pielaveden Sammon liigajoukkueiden fuusiona. Takana on kaksi kautta lentopallon Mestaruusliigassa. Molemmilla kausilla joukkue on kuulunut liigan kärkipäähän.

Savo Volley lentopallon Mestaruusliigassa 2020-2021

Tilanne 2.7.2020

Passarit: Fedor Ivanov, Petteri Penttinen

Hakkurit: Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu, Olli Saarenmaa

Keskitorjujat: Tommi Siirilä, Severi Savonsalmi, Arttu Reijonen

Yleispelaajat: Antti Siltala, Malachi Murch, Mikko Räsänen

Päävalmentaja: Timo Tolvanen