Savo Volley on ottanut kovan komennon lentopallon Mestaruusliigassa

Maajoukkuemiehet Antti Siltala ja Tommi Siirilä ovat kovaa valuuttaa Savo Volleyssa. Kuva: CEV.eu

Savo Volley on avannut täydellisellä voittosaldolla lentopallon Mestaruusliigassa.

Sunnuntaina Savo Volley otti kauden neljännen voittonsa. Liigan kärkipäähän povailtu Hurrikaani-Loimaa kaatui kotisalissaan suoraan erin 3-0.

Erät päättyivät savolaisjoukkueen hyväksi pistein 25-19, 25-19 ja 25-22. Savo on voittanut kaikki liigakamppailunsa, ja erälukema on tahraton 12-0.

Tommi Siirilä pelasi oivallisesti verkon keskustassa. Hän teki Savon tuotteliaimpana 13 pistettä, joista seitsemän tuli hyökkäyksellä, neljä torjunnalla ja kaksi ässällä. Hyökkäyspisteitä viimeisteli eniten hakkuri Lelu Ojansivu (11).

Hakkuri Samuli Kaislasalo viimeisteli Hurrikaanille 14 pinnaa.

Lentopallon Mestaruusliigan kärjessä Savo Volleylla on 12 pistettä ja Akaa-Volleylla 11. Akaan tappioton meno katkesi 1-3-häviöön VaLePalle. Vantaa Ducks puolestaan avasi voittotilinsä kaatamalla kotonaan Raision Loimun 3-1.

Sunnuntai-illan trilleristä vastasivat Karelian Hurmos ja Kokkolan Tiikerit. Viisieräisen ottelun Tiikerit vei hyväkseen vieraskentällä 3-2.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa nähtiin kaksi viisieräistä. Pölkky Kuusamo voitti vieraissa LiigaPlokin 3-2, ja Nurmon Jymy oli kotonaan samoin lukemin Puijo Wolleyta vahvempi. Pölkky johtaa liigaa kahden pisteen erolla LP Kangasalaan.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu maanantaina otteluilla Vantaa Ducks – Savo Volley ja LP Viesti – Woman Volley.

Lentopallon Mestaruusliiga 25.10.2020

Hurrikaani-Savo 0-3
Hurmos-Tiikerit 2-3
VaLePa-Akaa 3-1
Ducks-Loimu 3-1

LiigaPloki-Pölkky 2-3
Jymy-Puijo 3-2