Savo Volleylla takana niin huono viikko, että valmentaja jo toivoi häviötä

Kuva: CEV.eu

Lentopallon Mestaruusliigan alkukaudella Savo Volley on ollut niin ylivoimainen, että päävalmentaja Timo Tolvanen tuntuu jo kaipaavan kovempia haasteita.

Savo Volley on voittanut kaikki yhdeksän otteluaan. Kun Kokkolan Tiikerit kaatui tiistaina vieraissa 3-1, on erätappioitakin vain kaksi.

Tiistaisessa kamppailussa Savo oli (kolmatta erää lukuun ottamatta) suvereeni. Päävalmentaja Timo Tolvanen kertoi, ettei kaikki kuitenkaan etene ongelmitta.

– Rehellisesti sanottuna takana on aivan paska treeniviikko. Toivoin, että sen takia hävittäisiin, Tolvanen täräytti lehdistötilaisuudessa.

Tiikereille häneltä sen sijaan irtosi mainesanoja. Ja aiheesta – pirteä ja nuorekas kokkolalaisjoukkue kuuluu kauden ilopilkkuihin.

– Tiikerit on pelannut kotonaan kovaa peliä. Jos Tiikerit saa mopon sarvista kiinni, se on vaikea vastustaja, mutta siihen me ei heitä päästetty, sanoi Tolvanen.

Tiikereiden valmentaja Mikko Keskisipilä niputti ottelun nasevasti. Tiikerit pelasi ajoittain mainiota lentopalloa, mutta se ei riittänyt sarjakärjen todelliseen haastamiseen.

– Vastustaja teki meidät aseettomaksi. Vaikka lukemat olivat suuret, en moiti joukkuetta. Jokaisen erän alussa ilme oli hyvä, mutta tasoero oli suuri. Hampaankoloonkin jäi, Keskisipilä sanaili.

Savo Volley jatkaa vieraskiertuetta. Seuraavat vastustajat ovat Akaa-Volley ja VaLePa. Tiikerit saa puolestaan sunnuntaina vieraakseen Karelian Hurmoksen.

Lentopallon Mestaruusliigaa Savo Volley johtaa selvin sävelin. Pisteitä on täydet 27. Tiikereille tuli kuuden voiton oheen nyt toinen tappio.

Mestaruusliiga jatkuu keskiviikkona naisten ottelulla Pölkky Kuusamo – Puijo Wolley. Miesten liiga palaa kehiin vasta lauantaina.