Vantaa Ducksille ensimmäistä kertaa perättäiset voitot – paikalla kuusi katsojaa

Atte Kyrölä, Ducks. Kuva: Hannu Moilanen

Pääkaupunkiseudulla astuivat maanantaina voimaan tiukemmat koronavirusrajoitukset, mutta Vantaa Ducks ei antanut sen pilata peli-iloaan.

Lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussaan Ducks voitti Lakkapaa.comin suoraan erin 3-0.

Erät Korsossa päättyivät pistein 25-14, 26-24 ja 27-25.

Ensimmäisen erän Ducks otti kevyesti, mutta kahdessa muussa rovaniemeläisvieras antoi täyden vastuksen. Vantaalaisisännän suoritusvarmuus ja kovuus olivat ratkaisevasti korkeatasoisemmat.

Vaisun alun jälkeen Ducksin hakkuri Joonas Jokela yltyi toisessa erässä huikeaan 11 pisteen suoritukseen. Ottelun päätyttyä hän oli joukkueensa ykkönen 19 pinnallaan. Tommy Carmody komppasi neljällä torjuntapisteellä.

Lakkapaa.comin hakkuri Eetu Häyrinen teki niin ikään 19 pinnaa, vaikka hieman hyytyikin muutamassa kovassa paikassa. Miikka Lemola teki tukun tärkeitä hyökkäyspisteitä.

Ducks ei lykkää kotiotteluitaan ainakaan toistaiseksi, vaikka pääkaupunkiseudulla koronavirus on siirtynyt leviämisvaiheeseen. Maanantaina Lumo-hallin katsomoon oli pääsy vain niillä seitsemällä, jotka olivat ehtineet ostaa ennakkolipun. Katsojamääräksi ilmoitettiin kuusi.

Päivitys: 24.11.: Ducksin joulukuun kotiottelut siirretään ensi vuodelle

Vantaa Ducks otti nyt ensimmäisen kerran tällä kaudella perättäiset voitot. Lakkapaa.com on pelannut ajoittain mojovasti – etenkin taannoinen 3-2-voitto Etasta maistui – mutta nyt on tullut kolme tappiota putkeen.

Savo Volley johtaa miesten Mestaruusliigaa ylivoimaisesti. Naisten pääsarjassa LP Kangasala on kärjessä neljän pisteen erolla Pölkkyyn ja Hämeenlinnan Lentopallokerhoon.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu keskiviikkona kolmella miesten ottelulla.