Suomen maajoukkueliberon sopimus purettu

Kuva: CEV.eu

Lentopalloilija Emilia Joensalo ei jatka LP-Vampulan joukkueessa.

LP-Vampula Huittinen ilmoitti, että osapuolet ovat päätyneet purkamaan välisensä sopimuksen. Sopimus olisi ollut voimassa kuluvan kauden loppuun.

– Pelaajasopimuksen purkamiseen päädyttiin, koska yhteistä säveltä ei käydyistä laajamittaisista keskusteluista huolimatta löytynyt, seura tiedotti.

– Sopimusrikkomuksesta ei kummankaan osapuolen suunnalta ollut kyse, vaan kokonaisuutta ajatellen sopimuksen purkaminen koettiin järkeväksi toteuttaa. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä asioista sopien ja keskusteluyhteys säilyttäen, tähdensi LP-Vampula.

Vampulaan Joensalo siirtyi Jyväslentiksestä syksyllä 2019. Kehitys eteni mallikkaasti; jopa niin hyvin, että Joensalo pääsi debytoimaan Suomen maajoukkueessa menneenä kesänä.

Liperi Volleyn kasvatti Joensalo, 25, on ollut poissa Vampulan pelaavasta kokoonpanosta jo hyvän aikaa. Poissaolo käynnisti huhumyllyn, jonka seura nyt tiedotteellaan katkaisi.

Libero-osastolla Vampulalla ovat nuoret Iina Niemelä ja Inka Sairala.

Kauden 13 ottelustaan Vampula on voittanut kolme. Alkaneella viikolla joukkueen on määrä pelata vielä kaksi liigaottelua, mutta sen jälkeen alkaa Mestaruusliigassa ylimääräinen, koronavirustilanteen aiheuttama tauko.

Mikäli maanantaisiin tietoihin ei tule muutoksia, lentopallon Mestaruusliigan ohjelma joulukuun alussa näyttää seuraavalta.

Ti 1.12.

WoVo-Hämeenlinna

LP Kangasala-Kuortane

Pe 4.12.

Pölkky – LP-Vampula

LP Viesti – Jymy

Puijo Wolley – WoVo

La 5.12.

Akaa-Volley – Hurrikaani

Savo Volley – Tiikerit

Loimu – Lakkapaa.com

LiigaPloki – LP-Vampula

Su 6.12.

VaLePa-Etta

Puijo Wolley – LP Viesti

WoVo – OrPo