Hurrikaani-Loimaa: miesten liigavuoden 2021 ensimmäinen otteluvoittaja

Miesten lentopalloliigan vuosi 2021 pääsi vihdoin vauhtiin lauantaina. Ensimmäinen otteluvoittaja Mestaruusliigassa uuden vuoden puolella on Hurrikaani-Loimaa.

Hurrikaani voitti Oulussa paikallisen Lentopalloseura Ettan erin 3-1. Kahden erän jälkeen tilanne oli tasan, mutta kaksi viimeistä loimaalaisvieras vei nimiinsä (pistein 25-21 ja 25-18).

Niklas Seppänen, Hurrikaanin ja Suomen maajoukkueen yleispelaaja, oli hyvässä tikissä.

– Matsi oli ehkä yllättävänkin hyvä, kun ajattelee, kuinka pitkä tauko oli välissä. Kokonaisuutena voidaan olla tyytyväisiä, vaikka parannettavaakin tietysti löytyy, Seppänen sanoi lehdistötilaisuudessa.

Hurrikaanin alkukausi oli varsin ailahtelevainen, mutta nyt on alla neljä perättäistä voittoa. Ettalle tuli toinen tappio putkeen.

Miesten liigan on tarkoitus jatkua ensi torstaina kamppailulla VaLePa-Etta.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa LP-Vampula todisti nousukuntoaan kaatamalla kotiottelussaan Woman Volleyn suoraan erin 3-0. Eräpisteet kirjattiin 25-21, 25-17, 25-19.

– Olen tosi iloinen voitosta ja siitä, että ottelut jatkuivat pitkän tauon jälkeen. Olo on helpottunut. Olemme harjoitelleet paljon, ja nyt edessä onkin melkoinen otteluruuhka, kun pelejä on siirretty paljon, kommentoi Vampulan valmentaja Darko Dobreskov.

Vampulan Aleksandra Petrovic teki kausidebyyttinsä ja esitti keskitorjujana lupaavia otteita.

Lauantaina oli Hämeenlinnan Lentopallokerhon vuoro kouluttaa Kuortaneen nuoria. Ottelu päättyi odotetusti erin 3-0. Kuortaneen ”rinsessat” pelaavat toki pirteästi, ja nytkin ottelu oli ajoittain melko tasaväkinen (pisteet 25-18, 25-22, 25-22).

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu sunnuntaina naisten otteluilla Nurmon Jymy – Hämeenlinna ja OrPo-WoVo.