Eeppinen erä päättyi 34-32 lentopallon Mestaruusliigassa

Hurrikaani-Loimaa venyttää voittoputkeaan lentopallon Mestaruusliigassa.

Lauantai-illan kamppailussa Hurrikaani voitti kotonaan oululaisen Lentopalloseura Ettan jännittävien vaiheiden jälkeen erin 3-2.

Ottelussa eriä voitettiin vuorotahtiin. Varsinainen erikoisuus oli toinen erä, jonka Etta voitti huikein pistein 34-32. Viidennen ja ratkaisseen erän kotijoukkue vei 15-11.

Hurrikaanin hakkuri Samuli Kaislasalo ahkeroi komeat 33 pistettä. Ettan tuotteliain oli Aleksi Muukkonen (19).

Voittoputki Hurrikaanilla on jo seitsemän ottelun mittainen. Ettan tappioputki taas kasvoi kuuteen kamppailuun. Nyt tuli sentään ensimmäinen sarjapiste – osin eeppisen erävoiton myötä – sitten marraskuun 21. päivän.

Savo Volley johtaa Mestaruusliigaa pisteen erolla VaLePaan.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa nähtiin kaksi odotettua murskavoittoa. Sarjakärki LP Kangasala kyyditti Puijo Wolleyta ja LP Viesti Woman Volleyta 3-0.

Kuopiossa kotijoukkue haastoi hyvin avauserässä (24-26), mutta kahdessa muussa sillä ei ollut sanansijaa. Kangasalan hakkuri Jody Larson teki ottelun lyhyyteen nähden huimat 20 pistettä.

Salossa LP Viesti piti niin kovaa tahtia, ettei WoVo päässyt kertaakaan yli 18 pisteen. Hakkuri Iina Andrikopoulou ja yleispelaaja Anniek Siebring tekivät molemmat 14 pistettä Viestille.

LP Kangasala johtaa liigaa viiden pisteen erolla Hämeenlinnan Lentopallokerhoon. Viesti on kolmantena.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu sunnuntaina yhdellä miesten ja neljällä naisten ottelulla.