Lentopalloilija Michaela Madsen siirtyy Suomeen

Kuva: CEV.eu

Lentopalloilija Michaela Madsen palaa Suomeen.

Hämeenlinnan Lentopallokerho kertoi keskiviikkona hankkineensa keskitorjuja Madsenin. Hän on Kerhon seitsemäs sopimuspelaaja ensi kaudelle.

Suomen liigakentillä Madsen muistetaan nimenomaan Hämeenlinnan Lentopallokerhosta. Vakuuttavat otteet toivat hänelle paikan maajoukkueeseen, ja vuonna 2018 hän siirtyi kansainvälisille kentille.

Ammattilaisena Madsen edusti Ranskan Cannesia ja Belgian Lendeledeä. Keväällä 2019 hän juhli Cannesin väreissä Ranskan mestaruutta. Kausi 2020-2021 vierähti tshekkiläisessä Olomoucissa.

Olomoucissa Madsen pääsi pelaamaan Mestarien liigaakin. Tshekin liigassa Olomouc eteni välieriin, mutta kausi jäi kesken maan vaikean koronavirustilanteen vuoksi.

– Mietin jo viime kaudella, että olisi kiva palata Suomeen. Minulla ei ole parin viime vuoden aikana ollut kovin hyviä seuraorganisaatioita, vaikka joukkueet ovatkin olleet ihan hyviä, Madsen sanoo Lentopallokerhon verkkosivuilla.

– Silloin muistaa, kuinka hyvin Suomessa hoidetaan asiat ja varsinkin Hämeenlinnassa.

Madsen pelasi Suomen paidassa syksyllä 2019, kun maajoukkue pelasi naisten EM-kisoissa ensimmäisen kerran kolmeen vuosikymmeneen. Hän ei kuuluu parhaillaan EM-karsintoja pelaavaan joukkueeseen.

Michaelan sisko Yasmine Madsen kuuluu Suomen maajoukkueeseen. Hän pelasi viime kaudella Hämeenlinnassa.

Viime kauden joukkueesta Kerhossa jatkavat ainakin Tuuli Tuominen, Jenna Ylivainio, Bettina Yli-Sissala, Emilia Joensalo ja Netta Hyttinen. Uusi pelaaja on libero Rita Timonen.