Lentopalloilija Urpo Sivula sai perheenlisäystä

Kuva: CEV.eu

Lentopalloilija Urpo Sivula oli sivussa tiistaisesta Mestaruusliigan ottelusta iloisesta syystä – hän on saanut perheenlisäystä.

Sivulan edustama Akaa-Volley vieraili Oulussa ja voitti paikallisen Lentopalloseura Ettan erin 3-1. Akaan valmentaja Olli Kunnari vahvisti mukavan uutisen.

– Perjantain ja lauantain välisenä yönä tuli (Sivulan perheelle) perheenlisäystä, Kunnari kertoi.

Kahdella tappiolla kauden avannut Akaa-Volley on nyt voittanut kuusi ottelua perättäin. Sijoitus sarjassa on toinen. Savo Volley johtaa.

Etta esitti ottelussa jo lupaavampaa pelaamista, mutta sarjapisteisiin se ei riittänyt. Koska Ettan aiemmin saavuttamat neljä pistettä poistettiin sarjataulukosta, oululaisjoukkue jatkaa nollakerhossa.

Yksi positiivista asioista Ettalle oli Jakub Petrasin hakkuripeli. Hän teki 19 pistettä ja päätti hyökkäyksensä 53-prosenttisesti pisteeseen.

– Hakkuri antoi mahdollisuuden voittaa. Se oli kunnossa tänään. Toivottavasti palaset, jotka nyt napsahtivat, pysyvät ja voimme alkaa oikeasti kehittää siihen suuntaan, että voimme voittaa näitä pelejä, Ettan valmentaja Olli Kuoksa sanoi.

VaLePa: Tuoreella Mestaruusliigan kaudella VaLePa on ehtinyt pelata vasta neljä ottelua eurokiireiden takia. Sunnuntaina tulee plakkariin viides kamppailu, kun joukkue isännöi rovaniemeläistä Team Lakkapäätä.

Hakkuriksi hankittu Jerome Cross on joutunut olemaan pääosin sivussa otteluista, mutta pian VaLePa on saamassa täydennystä pelaavaan kokoonpanoon.

– Jerome Cross ja (passari) Joel Laakso osallistuivat jo Hurrikaani-Loimaa-ottelussa alkulämmittelyyn, mutta aika näyttää, milloin he ovat valmiita pelikentälle, VaLePa muotoilee tiedotteessaan.

Mestaruusliigassa VaLePa on voittanut kaikki ottelunsa. Eurokentillä joukkue putosi Mestarien liigan karsintavaiheessa. Edessä ovat Euroopan kakkostason kisan CEV Cupin kiinnostavat ottelut italialaista huippujoukkuetta Modenaa vastaan.

LiigaPloki ja Hämeenlinnan Lentopallokerho: Naisten liigan joukkueet ovat menettäneet avainpelaajia loukkaantumisten vuoksi – lue lisää tästä.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu keskiviikkona yhdellä miesten ja kolmella naisten ottelulla.