Siirtouutisia lentopallon Mestaruusliigasta

Kuva: CEV.eu

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa Oriveden Ponnistus saa nuorta täydennystä.

OrPo on nostanut Elli-Saara Etelän liigarinkiinsä. Aiemmin Korpilahden Pyrinnössä pelannut urheilija siirtyi OrPon kakkossarjajoukkueeseen viime syksynä, ja nyt hän on tyrkyllä suurempiinkin ympyröihin.

Etelä käy Oriveden lukion lentopallolinjan ensimmäistä luokkaa.

– Tosi hyvin on otettu vastaan. Porukkaan on päässyt todella helposti mukaan, Etelä sanoi OrPon somekanavilla.

Oriveden lukion lentopallolinja avaa nuorille urheilijoille mahdollisuuden kehittyä opintojen ohessa. Lentopallovalmennus järjestetään yhdessä OrPon kanssa. Lentopallolinja aloitti Oriveden lukiossa pilottina syksyllä 2016 ja koko laajuudessaan syksyllä 2017.

OrPo on operoinut koko kauden varsin kapealla materiaalilla. Kun vielä Lotta Kukkonen päätti äskettäin jättää joukkueen, lisääntyi tarve saada pelaajatäydennystä.

Viikonlopun vierasmatkalla OrPo hävisi Pölkky Kuusamolle ja voitti Woman Volleyn. Etelä ei ollut vielä liigajoukkueen mukana. OrPo on sarjassa neljäntenä.

WoVo: Brasilialainen keskitorjuja Anny Caroliny Alves Ramos ei jatka joukkueessa. Lapin Kansan mukaan seura ei ollut tyytyväinen pelaajan hinta-laatusuhteeseen.

LiigaPloki: Elina Salomäki on ottanut päävalmentajan tehtävät väliaikaispohjalta. Vuoden lopussa Mikko Pesonen irtisanoutui päävalmentajan pestistä.

– On todella hienoa päästä avuksi ja tekemään yhteistyötä. Joukkue on täynnä hyviä ja lahjakkaita pelaajia. Fiilis treeneissä on ollut hyvä, ja on mielenkiintoista nähdä, mitä saadaan yhdessä aikaan, Salomäki kommentoi LiigaPlokin verkkosivuilla.

Team Lakkapää: Lentopallon miesten Mestaruusliigassa rovaniemeläisjoukkue vahvistuu libero Sho Takahashilla. Aiemmin Puolassa ja kotimaassaan Japanissa vaikuttanut mies on iloinen saamastaan mahdollisuudesta.

– Kentällä aion osoittaa periksiantamattomuuteni ja toivon voivani auttaa joukkuetta voittamaan, Sho sanoi seuran Instagram-julkaisussa.