Mestarivalmentaja kieltäytyi VaLePan tarjouksesta

VaLePa juhli lentopallon Suomen mestaruutta lauantaina. Samalla seura kertoi merkittäviä valmentaja- ja pelaajauutisia.

Mestarijoukkue tarjosi päävalmentaja Sami Kurttilalle jatkosopimusta. Kurttila joutui kieltäytymään perhesyiden takia. Kurttila palaa työhönsä Oulun urheiluakatemiaan.

– Tämä on yksi elämäni vaikeimmista päätöksistä, mutta tässä tilanteessa minulla ei ole mahdollisuutta jatkaa VaLePassa. Täällä kaikki on toiminut erinomaisesti, ja tämä ollut valmennusurani parasta aikaa, Kurttila sanoi VaLePan sometilillä.


Merkittävin pelaajauutinen on Erik Sundbergin kanssa solmittu jatkosopimus. VaLePan ja ruotsalaisen yleispelaajan välinen sopimus kattaa kaksi vuotta.

Näillä näkymin VaLePan kokenut kotimainen ydin säilyy, sillä Mikko Eskon, Olli Kunnarin ja Urpo Sivulan sopimukset jatkuvat. Sopimukset ovat voimassa myös Markus Kaurtolla, Rami Rekomaalla ja Niko Suihkosella.

Lentopallo.infon lukijat valitsivat äskettäin Kurttilan vuoden valmentajaksi ja Sundbergin vuoden toiseksi parhaaksi yleispelaajaksi.

Avauskokoonpanon pelaajista keskitorjuja Tommy Carmody ja libero Florian Ringseis ovat toistaiseksi avoimia tapauksia.

Ilmoitus

Lentopallo.info ja MielipideMaailma toimivat yhteistyössä. Liity maksutta ja helposti kuluttajapaneeliin – tuet myös Lentopallo.infon toimintaa

VaLePa voitti Suomen mestaruuden ylivoimaisesti. Joukkue oli runkosarjan ykkönen, ja loppuottelusarjassa kaatui Hurrikaani-Loimaa suoraan voitoin 4-0. Lisäksi VaLePa selviytyi Euroopan Mestarien liigaan ensimmäisenä suomalaisena miesjoukkueena.

Mestaruusjuhlissa torilla tänään, hyvä @valepaliiga ! #valepa

A post shared by IdeaXi (@ideaxi) on

#mestaruusjuhlat #valepa #eioomuaonvaanme #ohikulkumatka

A post shared by Hanna Tuominen (@hanna.tuominen5) on