”Tätä yhteistyötä kannattaa muidenkin seurata” – kovat tavoitteet Hämeenlinnassa

Lentopalloliiton toimitusjohtaja Keijo Säilynoja onnittelee Hämeenlinnan Lentopallokerhoa.

Uudelleen brändätty seura jatkaa HPK:n ja muun muassa Hämeenlinnan Tarmon perinnettä. Äskettäin päättyneellä Mestaruusliigan kaudella HPK voitti Suomen mestaruuden.

– Selvästi hyviä asioita tapahtuu hämeenlinnalaisessa lentopallossa. Menestystä on tullut, mutta henkilökohtaisesti lämmittää se, mitä junioripuolella tapahtuu. Kun miettii naisten urheilua ja lentopalloa, Hämeenlinna on merkittävä kaupunki. Maajoukkueessakin on nyt kuusi pelaajaa, jotka ovat selvästi kehittyneet täällä.


Säilynojaa lämmittää myös kaupungin side mestariseuraansa.

– Tätä yhteistyötä kannattaa muidenkin seurata. Liiton kanssa olemme tehneet vahvaa yhteistyötä Hämeenlinnan ja HPK:n kanssa Power Cupissa ja Suomen cupissa. Tästä on hyvä lähteä kehittämään lentopalloa, kun kaupunki on näin vahvasti mukana. Kaupunginjohtajakin (entinen huippupassari Timo Kenakkala) taitaa olla hieman kallellaan lentopalloon, Säilynoja myhäilee.

Pelaajakasvatus ei rajoitu Hämeenlinnaan. Liigajoukkue rakentaa parhaillaan yhteistyötä ykkössarjaseura Ylöjärven Ryhdin kanssa. Lisäksi seura tähtää Suomen tunnetuimmaksi ja arvostetuimmaksi naisten urheiluseuraksi.


Lähde: Hämeenlinnan Lentopallokerhon tiedote