”Toistaiseksi kauden parasta” – LiigaPlokille vieraspisteet Nurmosta

Kuva: Keijo Tuomela

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa LiigaPloki kävi noutamassa 3-0-voiton Nurmon Jymyltä.

Tiistaisessa ottelussa pisteet menivät vieraille 25-17, 25-20 ja 25-21.


Kuten avausottelussakin, LiigaPloki pelasi pirteää lentopalloa. Hyökkäyksessä Darian Mack ja Jeane Horton tekivät hyvää jälkeä. Mack sai kunnian päättää ottelun iskemällä pallon Jymyn torjunnan kautta maisemaan.

Horton teki 15 ja Mack 14 pistettä. Horton kantoi lisäksi paljon vastuuta aloitussyöttöjen vastaanotossa. Jymylle Hilkka Hujanen kokosi kahdeksan pinnaa.

LiigaPlokin valmentaja Jukka Koskinen piti näkemästään.

– Olin jopa yllättynyt tämän päiväisestä suorituksestamme. Se oli toistaiseksi kauden parasta. Koko peli eteni komennossamme. Vaikka Nurmo vaihtoi välillä kahteen vastaanottajaan, niin syöttöpelimme oli kohdillaan, Koskinen sanoi lehdistötilaisuudessa.

Jymyn yleispelaaja Hilkka Hujanen myönsi, että kipinä puuttui.

– Tämä ottelu hävittiin hyökkäyspeliin. Oma syöttömme olisi saanut olla astetta vaikeampaa. Peli-ilmeemme oli selkäesti huonompi kuin lauantaina, ja nyt on jotenkin tyhjä olo, kommentoi Hujanen.

Kauden ensimmäisen ottelunsa LiigaPloki hävisi Hämeenlinnan Lentopallokerholle 0-3.


Jymyn tilillä on nyt LiigaPloki-tappio sekä 2-3-tappio Hämeenlinnalle. Tiistaiottelussa Jymyllä oli hyviä hetkiä, mutta tarkkuus ja sähäkkyys eivät riittäneet haastamaan otteluvoitosta.

Keskitorjuja Mara Greenillä juuri vahvistunut Hämeenlinna ja OrPo jatkavat lentopallon naisten Mestaruusliigan ohjelmaa keskiviikkona.