Vihdoin voitto: Vantaa Ducks juhli trillerissä

Vantaa Ducks on saavuttanut vihdoin ensimmäisen otteluvoittonsa lentopallon miesten Mestaruusliigassa 2018-2019.

Sunnuntaisessa ottelussa Oulussa Ducks voitti Lentopalloseura Ettan erin 3-2. Ratkaisuerässä vantaalaisvieraat olivat pistein 15-13 parempia.


Ducks oli aloittanut kautensa seitsemällä tappiolla. Nyt tulleet kaksi sarjapistettä olivat kauden ensimmäiset.

Hakkuri Thiago Maciel oli tikissä ja viimeisteli 25 pistettä Ducksille. Hyökkäystukea tuli Atte Kyrölältä ja Toni Kankaanpäältä. Ettan hakkuri Joonas Jokela pääsi nyt 17 pinnaan.

Raision Loimulta katkesi neljän ottelun mittainen voittoputki, kun Suomen mestari VaLePa oli parempi erin 3-1. VaLePan kotiottelu pelattiin Tampereella.

Rovaniemeläinen Team Lakkapää on voittanut neljästä viime ottelustaan kolme. Sunnuntaina kaatui kotikentällä Kokkolan Tiikerit 3-1 yleispelaaja Peetu Mäkisen 18 pisteen tahtiin.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa LP Viesti voitti odotetusti Nurmon Jymyn kotonaan. Viesti voitti suoraan 3-0. Jymy sai vain 12, 9 ja 15 eräpistettä.


Keskitorjuja Laura Pihlajamäki teki kausidebyyttinsä Viestin joukkueessa (11 pistettä). Jymyn debytantti oli yhdysvaltalainen yleispelaaja Alexandra ”Andie” Malloy. Hänen otteensa olivat vielä epävarmat, mutta potentiaalia selvästi löytyy.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu ensi perjantaina.

Lentopallon Mestaruusliiga 4.11.2018

Etta-Ducks 2-3
Lakkapää-Tiikerit 3-1
VaLePa-Loimu 3-1

Viesti-Jymy 3-0