”Lopetetaan selittely ja ruvetaan pelaamaan” – hengettömyys riivaa Team Lakkapäätä

Kuva: CEV.lu

Team Lakkapään leirissä pelilliset ongelmat tunnustetaan rehdisti. Lentopallon miesten Mestaruusliigassa rovaniemeläisryhmä on hävinnyt kolme viime otteluaan ja voittanut vain yhden erän.

Tappiot tulivat kovilta vastustajilta. Lakkapää hävisi kotonaan Savo Volleylle ja vieraissa Lentopalloseura Ettalle. Sunnuntaina Hurrikaani-Loimaa haki täydet pisteet 3-0-voitolla.

Valmentaja Henri Tuomi myönsi, ettei sunnuntaina toiminut mikään.

– Virheet otetaan tällä hetkellä liian vakavasti. Nyt pitää lopettaa selittely ja ruveta pelaamaan. Emme ole löytäneet toimivaa kuusikkoa. Isoin oppimisprosessi meillä on sen kanssa, että virheiden jälkeen ei saa luovuttaa, Tuomi sanoi lehdistötilaisuudessa.


Passari Jani Sippola kuuluu Lakkapään avainpelaajiin. Jos pelinjohtajallakaan ei kulje, on melko turha odottaa hyviä tuloksia.

– Peli on tökkinyt sekä itsellä että muilla. Fyysisesti joukkue ei ole väsynyt. Annetaan välillä vastustajalle ihan turhaa ote. Peli on tällä hetkellä ollut hengetöntä. Henkisellä puolella tarvitsemme itseluottamusta ja hurmosta, listasi Sippola.


Kuntopuntarissa Akaa-Volleylla kulkee vielä huonommin. Puolentoista kuukauden ajan on tullut vain tappioita.

Savo Volley (13 ottelua, 30 pistettä) johtaa lentopallon miesten Mestaruusliigaa. Toisena on VaLePa (11, 26) ja kolmantena Hurrikaani-Loimaa (12, 26). Vantaa Ducks pitää perää; joukkue osoittaa kuitenkin nousuvirettä voitettuaan kolmesta viime pelistään kaksi.