”Pakko oli räjähtää ja kysyä, mitä me pelkäämme” – Ducks matalalennossa

Kuva © VaLePa

Lentopallon Mestaruusliigassa voitot ottivat lauantaina VaLePa, Team Lakkapää ja Pölkky Kuusamo.

Miesten liigassa Vantaa Ducks lähti kauteen rohkein tavoittein. Alkukaudella ei kuitenkaan suju lainkaan. Tilillä on kuusi ottelua, kuusi tappiota ja kaksi voitettua erää. Lauantaina Lakkapää voitti Vantaalla 3-0.

Ducksin kokenut valmentaja Ismo ”Iska” Tuominen menetti jo malttinsa.

– Pakko oli pitkällä erätauolla räjähtää ja kysyä, että mitä me pelkäämme. Arkuudesta on päästävä eroon, jos voittoja halutaan, Tuominen sanoi lehdistötilaisuudessa.


VaLePa oli vahva kotikentällään Lentopalloseura Ettaa vastaan. Voitto tuli erin 3-0. Ettan valmentaja Olli Kuoksa hehkutti klassikkopassari Mikko Eskoa.

– Eskon Mikko on käsittämätön seppä. Syötöllä saatiin hyvin rikottua vastaanotto, mutta Mikko kaivoi pallot kaikista paikoista peliin, ja Arvis Greene löi pallot lattiaan, Kuoksa niputti VaLePan tiedotteessa.


Lentopallon naisten Mestaruusliigassa Pölkky Kuusamo on innostunut neljän ottelun mittaiseen voittoputkeen. Nyt kaatui vierasottelussa OrPo 3-1-tuloksella.

Adeja Lambert oli Pölkyn ykköstykki 17 pisteellään. Erittäin vaikeista aloitussyötöistään tunnettu Jonna Wasserfaller tilastoi viisi ässää. OrPon tuotteliain oli Shannon Dugan, 11 pinnaa.

Mestaruusliiga jatkuu sunnuntaina kolmella miesten ja kolmella naisten ottelulla.