Siirtouutisia lentopallon Mestaruusliigasta

Kuva: CEV.eu

Rovaniemeläinen Team Lakkapää on saanut joukkueensa kasaan pian alkavaa lentopallon miesten Mestaruusliigaa varten.

Uusi yleispelaaja on kanadalainen Gavin Taylor. Hän pelasi viime kaudella Tanskan liigassa. Yleispelaajaksi saapuu myös Toni Katajamäki, joka pelasi kakkossarjaa viime kaudella.

Lakkapään valmentaja Henri Tuomi näkee, että tunne kantaa joukkuetta pitkälle.

– Valmentajallekin on aina jännä paikka, kun uusia pelaajia tulee joukkueeseen, mutta nyt saan katsella hymyssä suin meininkiä harjoituksissa. Vahvistuksissa on kyllä osuttu maaliin. Kentällä on nyt enemmän ilmettä kuin koskaan aikaisemmin, Tuomi sanoo Lakkapään verkkosivuilla.

Raision Loimu taas saa vahvuuteensa brasilialaisen hakkurin Windson Ferreira Pedrosan. Hänellä on 30 vuotta ikää ja 198 senttimetriä pituutta. Kasimir Vuorinen tulee täydentämään yleispelaajaosastoa. Hänellä on jo liigakokemusta viideltä vuodelta.

Vantaa Ducksin uusi passari Michael Milstein, 27, on tuttu mies Israelin maajoukkueesta. Israelin lisäksi hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus.

VaLePan uusi keskitorjuja David Pettersson liittyi vahvuuteen sunnuntaina. Ruotsalainen pelasi jo samana päivänä harjoitusottelun, jossa VaLePa voitti Sollentunan erin 3-0.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa hopeaa puolustava Hämeenlinnan Lentopallokerho nappasi uudeksi hakkurikseen yhdysvaltalaisen Oluoma Okaron. ”Oly” on edustanut maataan nuorten maajoukkueessa ja päässyt piipahtamaan A-maajoukkueringissäkin.

Gabby Simpson oli Hämeenlinnan alkuperäinen suunnitelma hakkuriksi. Hän ei kuitenkaan läpäissyt seuran lääkärintarkastusta.

Lentopallon Mestaruusliiga alkaa runsaan kolmen viikon kuluttua.