Lentopalloseura VaLePan junnujaosto valitsi uuden puheenjohtajan, palkkaa junioripäällikön

Lentopalloseura VaLePaa pyörittävä VaLePa ry on valinnut juniorijaostonsa uudeksi puheenjohtajaksi Veli Ollilan.

Valinta tehtiin yhdistyksen kevätkokouksessa 20. huhtikuuta. Ollila on toiminut vuodesta 2015 VaLePa ry:n hallituksen jäsenenä.

– Kokouksessa vallitsi oikein positiivinen ja innostunut henki. Tavoittelemme kunnianhimoisesti kehitystä kaikilla mahdollisilla osa-alueilla juniorien, perheiden ja kotipaikkakunnan parhaaksi yhteistyössä emoseuran kanssa, Ollila kommentoi.

”JunnuValepan” muut jäsenet ovat Jenni Malmström, Kristiina Rainio, Tia Palomäki, Saara Esko, Triin Innanmaa, Antti Vihakas, Aki Söderlund, Mikko Rapeli, Jaakko Pirttikoski ja Hanna Vuorinen.

Juniorijaostossa tulee hakuun junioripäällikön paikka. JunnuValepa on junioripäällikön työnantaja ja vastaa junioripäällikön tavoitteiden asettamisesta ja niiden toteutumisen valvonnasta. Päällikön palkkaaminen on osa JunnuValepan uutta rahoitusmallia.

Valmistelut tulevan kauden joukkueiden ja kesäharjoittelun järjestämiseksi on käynnistetty. Kaikille nykyisille ja tuleville lentopallojunioreille järjestetään tänäkin vuonna oma paikka joukkueesta.

JunnuValepa toivottaa kaikki lajista kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuistoimijat tervetulleiksi mukaan toimintaan. Tavoitteena on tulevallakin kaudella järjestää harrastusmahdollisuus 300 lentopalloilijalle ja jatkaa siten Suomen suurimpana lentopalloseurana.

Lähde: VaLePan tiedote