Lentopalloilija Niklas Seppänen teki vakuuttavan paluun liigaan ja lupaa Hurrikaani-Loimaan parantavan vielä paljon

Kuva: CEV.eu

Lentopallon maajoukkuemies Niklas Seppänen pelaa vihdoin ehjää ja laadukasta liigakautta.

Seppänen esiintyi jälleen vakuuttavasti sunnuntaina. Hänen edustamansa Hurrikaani-Loimaa kaatoi kotonaan Karelian Hurmoksen mennen tullen.

Vuosien ajan Seppänen on kuulunut Suomen merkittävimpiin yleispelaajiin. Hän pelaa pitkästä aikaa täyttä Suomen-kautta kansainvälisen, ajoittain rikkonaisen kiertueen jälkeen.

– Loukkaantumisia on ollut ihan riittävästi. Mukava pelata vaihteeksi niin, ettei mihinkään satu, Seppänen sanoi lehdistötilaisuudessa.

Viiden ottelun jälkeen Hurrikaanilla on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Mahdollisesta 15 sarjapisteestä on tullut alle puolet, seitsemän. Seppänen myöntää, että Hurrikaanilla on kohentamisen varaa.

– Alkukausi on ollut aika ailahteleva. Treeneissä on kuitenkin hyvää tekemistä, nyt pitää vaan siirtää se kaikki peleihin. Varmaan parannetaan paljon kauden edetessä.

– Joukkueelta tänään tasainen esitys, kyllä siinä kaverikin (vastustaja) vähän auttoi. Pelattiin fiksu peli eikä tehty hölmöjä virheitä. Eiköhän tällä pelillä olisi voinut voittaa kenet tahansa, mietti Seppänen.

Miettimistä riittää myös Joensuussa. Hurmos on hävinnyt kaikki seitsemän otteluaan ja voittanut vain kolme erää. Valmentaja Matti Alatalo ruoti tilannetta suoraselkäisesti.

– Raskasta. Valmentajaurallani vaikein peli, mitä ikinä. Tuloksesta kannan itse vastuun. Ei ole silti syytä painaa päätä alas. Paljon töitä on tehtävänä. Arki sitten määrittää laadun, Alatalo niputti.

Miesten liigan kärjessä on Savo Volley, jolla on täydet kuusi voittoa ja erälukemat 18-1. Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu keskiviikkona ottelulla VaLePa-Hurrikaani.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa LP-Vampula otti sunnuntaina avausvoittonsa kaatamalla Puijo Wolleyn 3-0. Voitot ottivat myös OrPo ja loistovireinen Hämeenlinnan Lentopallokerho.

Lentopallon Mestaruusliiga 1.11.2020

Hurrikaani-Hurmos 3-0

Vampula-Puijo 3-0
Jymy-OrPo 1-3
Pölkky-Hämeenlinna 0-3