Pölkky Kuusamon tähtipelaaja loukkaantui

Pölkky Kuusamon peli kulkee kotimaan lentopallokentillä, mutta maanantaina tuli jobinpostia.

Erinomaista kautta pelaava yleispelaaja Carlyle Nusbaum loukkaantui Pölkyn kotiottelussa LP Kangasalaa vastaan.

Neljännen erän tilanteessa 22-20 Nusbaumin vasen nilkka pyörähti verkkotilanteessa. Tilanteessa Nusbaumilla ei näyttänyt olleen kontaktia muiden pelaajien kanssa.

Ennen maanantain ottelua Pölkky oli Mestaruusliigassa kolmantena. Äskettäin joukkue voitti Suomen cupin, ja yksi ehdottomista avainpelaajista oli Nusbaum. Kansallinen lentopallotitteli oli Pölkylle (Kuusamon Pallo-Karhut) seurahistorian ensimmäinen.

Yhdysvaltalainen Nusbaum on pelannut aiemmin Ruotsin liigassa sekä Pohjois-Amerikan yliopistoliigassa. Hänellä on kokemusta myös beach volleysta.

Maanantaista ottelua Pölkky johti Nusbaumin loukkaantuessa erin 2-1. Joukkue käsitteli ikävän tilanteen hyvin ja eteni otteluvoittoon erin 3-1.

Nusbaum ehti tehdä ottelussa 9 pistettä. Voittajien tehopakkaus oli hakkuri Julie Lengweiler 20 pinnallaan. Kangasalan Braedyn Tutton ehti 14 pisteeseen, joista peräti kahdeksan tuli torjunnoilla.

LP Kangasalalta katkesi kuuden ottelun mittainen voittoputki. Pölkky on puolestaan hävinnyt 12 viime ottelustaan ainoastaan yhden.

Liigan kärjessä LP Kangasalalla ja Pölkyllä on molemmilla 57 pistettä. Pölkky on pelannut kaksi ottelua vähemmän. Kärkikolmikon täydentää LP Viesti.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu tiistaina otteluilla Savo Volley – VaLePa ja LiigaPloki-Kangasala.