Henkilövaihdoksia lentopallon Mestaruusliigassa

Kuva: CEV.eu

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Pölkky Kuusamo ja päävalmentaja Sotiris Gkotsis ovat solmineet jatkosopimuksen.

Jatkosopimus on kahden vuoden mittainen. Gkotsis valmentaa Pölkkyä ensimmäistä kauttaan.

Pölkky valloitti äskettäin seurahistoriansa (Kuusamon Pallo-Karhut) ensimmäisen kansallisen lentopallotittelin voittamalla Suomen cupin. Mika Määttä, Pölkky Kuusamon pelaajakoordinaattori ja Pallo-Karhujen puheenjohtaja, hehkuttaa seuran pitkäjänteistä työtä.

– Tänä vuonna on joukkueemme näyttänyt kykynsä ja voimavaransa nimenomaan joukkueena. Joukkuetta johdetaan hyvän päävalmentajan johdolla. Olemme seurana erittäin tyytyväisiä ”Sotoksen” työhön, Määttä sanoo seuran tiedotteessa.

Valmentaja Gkotsis on tyytyväinen jatkopahvista.

– Tultuani Kuusamoon olen tuntenut rakkautta, ja kaikki lähellä olevat ihmiset ovat olleet avuliaita. Meillä on täällä hieno ryhmä. Hyvällä yhteistyöllä ja kommunikaatiolla voimme tehdä suuria asioita, ja jatkamme samalla filosofialla seuraavina vuosina, kommentoi Gkotsis.

Cupvoitto on taskussa ja peli kulkee liigassa, mutta alkuviikosta Pölkky on saanut jobinpostia. Tähtipelaaja Carlyle Nusbaum loukkaantui maanantain ottelussa. Lisäksi tiistaiaamuna joukkueessa todettiin kaksi koronavirustartuntaa.

VaLePa: Elina Tiainen on irtisanoutunut toimitusjohtajan paikalta. Hän ehti tehdä työtä vain puolisen vuotta. Tiainen kertoo saaneensa ”houkuttelevan tarjouksen” yritysmaailmasta.

– Päätös oli vaikea, mutta työtarjous oli niin houkutteleva, että päätin tarttua siihen. VaLePa-yhteisön tiiviys ja yhteenkuuluvuuden tunne on tehnyt syvän vaikutuksen, kertoo Tiainen.

VaLePan puheenjohtaja Kimmo Karppanen tähdentää, että nyt seuraan tarvitaan vahvistusta urheilu- ja tapahtumajohtaja Hanna Arve-Talvitien rinnalle markkinointiin ja talouden johtamiseen.

– Seurassa on tehty uusia avauksia markkinointiin ja tapahtumatuotantoon. Hallitus tekee työtä organisaation vahvistamiseksi, jotta meillä on riittävästi resursseja kehittämistyöhön ja jo tehtyjen suunnitelmien toteuttamiseen, Karppanen sanoo.

Perungan Pojat: Petri Kerkelä on irtisanoutunut toiminnanjohtajan tehtävistä. Perungan Pojat ry kertoo aloittavansa uuden toiminnanjohtajan hakemisen helmikuussa.

PerPon edustusjoukkue pelaa miesten Mestaruusliigassa sponsoroidulla nimellä Team Lakkapää.