Oskari Keskinen lentopallon liiganousijan ensimmäinen vahvistus

Hakkuri Oskari Keskinen on lentopalloliigaan nousevan KyKy-Betsetin ensimmäinen pelaajakiinnitys.

KyKy-Betset kertoi Keskisen hankkimisesta tiistaina. Keskinen, 21, on tullut tutuksi Kokkolan Tiikerien päähyökkääjänä.

KyKy-Betset on kotoisin Kyyjärveltä. Joukkue voitti lentopallon 1-sarjan keväällä 2022 ja sai oikeuden anoa liigapaikkaa. Se myönnettiin viime viikolla.

Keskinen kuului parin viime kauden ajan Tiikerien avainpelaajiin. Runkosarjassa 2021-22 hän teki 521 pistettä ja sijoittui neljänneksi Mestaruusliigan pistepörssissä.

– Loistavat fiilikset. Vähän jännittää tässä itseäkin, kun kaikki olemme uuden edessä. Lähdetään nuorena, uutena ja nälkäisenä joukkueena haastamaan kokeneempia. Hienoa olla mukana, Keskinen sanoi KyKy-Betsetin somevideossa.

Keskinen on pelannut aiemmin Kyvyssä 1-sarjaa. Kokemusta on myös Raision Loimusta.

Lue tästä lisää Kyyjärvestä ja KyKy-Betsetistä.

Kokkolan Tiikerit: Keskinen vaihtaa maisemaa, mutta Kokkolassa on jatkuvuuttakin. Viimeisimmät varmistuneet jatkajat ovat yleispelaajat Jere Mäkinen ja Teemu Lahti, keskitorjuja Rami Rekomaa, hakkuri Matias Saviaro sekä libero Aleksi Mäkiluoma.

Vantaa Ducks: Keskitorjuja Lauri Lehtonen jatkaa korsolaisjoukkueessa. Lehtonen kuului päättyneellä kaudella liigan parhaisiin torjujiin ja nousi maajoukkuerinkiinkin.

Akaa-Volley: Akaassa alkaa olla verkon keskusta kunnossa. Sauli Sinkkonen ja Panu Pitkänen jatkavat keskitorjujina. Täydennykseksi saapuu Petteri Tyynismaa, 19, joka on tuttu mies Suomen nuorten maajoukkueesta. Hänellä on mittaa 202 senttimetriä.

Akaa-Volley saavutti keväällä seurahistoriansa ensimmäisen SM-mitalin, pronssin, ja seurassa eletäänkin mielenkiintoisia aikoja. Akaaseen on valmistunut uusi halli, jonka joukkue ottaa kodikseen. Lisäksi hallintoa on vahvistettu nimittämällä Anni Määttä toiminnanjohtajaksi. Määttä on akaalainen ja omaa kokemusta viestinnän ja markkinoinnin työtehtävistä.

LP-Vampula: Huittisissa on kiinnitetty nuorta voimaa passarin tontille. Lentopallon naisten Mestaruusliigassa palloja jakelevat Lotta Kukkonen, 20, ja Nanna Talvitie, 17. Talvitie on seuran oma kasvatti. Kukkonen on pelannut liigaa LP Viestissä ja OrPossa.

Nurmon Jymy: Mila Viljasen rinnalla toisena passarina jatkaa Aino Etelä. ”Pelaajista pidetään hurjan hyvää huolta, ja niin harjoitteluympäristö kuin valmennuskin ovat laadukkaita oman kehityksen kannalta”, Etelä kehaisee Jymyä.

Nuorten maajoukkueen pelaajat Mette Aro ja Nitta Korhonen jatkavat niin ikään Jymyssä.