Andrikopoulou sopimukseen – ”Pääsemme jatkamaan siitä, mihin viime keväänä jäimme”

Kuva: CEV.eu

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa hakkuri Iina Andrikopoulou pysyy LP Kangasalan vahvuudessa.

Andrikopoulou kuului joukkueen rinkiin viime kaudella, mutta sesonki jäi hyvin vajavaiseksi pitkällisten koronavirusoireiden jälkeen. Osan kaudesta hän vietti 1-sarjan Lempo-Volleyssa.

Andrikopoulou on kehittynyt viime vuosina tasaisen varmasti, ja kaudella 2021-22 hän nousi jo erittäin korkealle kansainväliselle tasolle LP Viestissä. Hän menestyi hyvin jopa maailman parhaita pelaajia vastaan Mestarien liigan kivikovissa kamppailuissa.

Suomen maajoukkueessa esiintyneelle hakkurille koittaa vaikean vuoden jälkeen uuden tulemisen mahdollisuus Kangasalla.

– Tavoitteena on pysyä kunnossa ja auttaa joukkuetta enemmän kuin viime kaudella. Pääsemme jatkamaan valmennuksen kanssa siitä, mihin viime keväänä jäimme, kertoo Andrikopoulou.

Andrikopoulou aloitti liigauransa LP-Vampulassa. Kuva: CEV.eu

LP Kangasalalla on nyt 12 sopimuspelaajaa, ja tarkoitus on lähteä liigakauteen täysin suomalaisella joukkueella.

Nurmon Jymy: Jymy täydentyy kahdella nuorella pelaajalla – vahvuuteen tulevat libero Veera Honkanen ja yleispelaaja Aino Kantokoski.

Pölkky Kuusamo: Keväällä mestaruutta Kuusamon joukkueessa juhlinut keskitorjuja Cara McKenzie siirtyy Sveitsin liigaan.

LiigaPloki: Passari Olena Napalkova on löytänyt uuden seuran Kyprokselta.

LP-Vampula: Yleispelaaja Iveta Stanchulova siirtyy Unkarin kentille.

Raision Loimu: Lentopallon miesten Mestaruusliigassa hakkuri Ali Fazli palaa Loimuun. Iranilainen pelimies voitti runkosarjan pistepörssin toissa kaudella Loimussa ja viime kaudella Akaa-Volleyssa.

VaLePa: Aleksandar Andonovic saapuu Sastamalaan yleispelaajaksi. VaLePassa on kysyntää tasokkaalle yleispelaajalle, koska avainpelaaja Sakari Mäkinen siirtyy Alankomaiden liigaan. Serbialaisella Andonovicilla on pituutta 197 senttimetriä ja ikää 26 vuotta.