Savo Volleylla jo pelottava kuusikko

Featured Video Play Icon

Antti Siltala vaikuttaa Savo Volleyssa myös pelaajana tulevalla lentopallon Mestaruusliigan kaudella.

Siltala on jo jonkin aikaa toiminut uutuusseuran urheilutoimenjohtajana. Perjantaina Savo Volley tiedotti, että Siltala on kiinnitetty myös yleispelaajan tontille.


Savo Volley saa joukkueeseensa taas yhden ansioituneen pelaajan. Siltala on Suomen maajoukkueen pitkäaikainen kapteeni. Hän oli saavuttamassa muun muassa historiallista yhdeksättä sijaa MM-kisoissa 2014. Yksitoista viime kautta hän on pelannut ulkomaisissa seurajoukkueissa, viimeksi Turkissa.

Siltalan palkkaaminen toteutettiin seurabudjetin ulkopuolisella tukirahoituksella.

– Olen jopa hieman liikuttunut, kuinka “support team” toteutui, ja päästiin nopealla aikataululla sopimukseen. Kumppaneilla oli haluja, että poika pääsee kotiin perheen ja oman seuran tykö. Ja siihen liittyi sitten pitkä liuta yrityksiä ja joitakin yksityishenkilöitä, Siltala kertoo Savo Volleyn verkkosivuilla.

Avauskokoonpano Savo Volleylla voisi näyttää vaikka seuraavalta.

Passari: Petteri Penttinen
Hakkuri: Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu
Keskitorjujat: Jukka Lehtonen ja Aleksi Kaatrasalo
Yleispelaajat: Antti Siltala ja Miro Määttänen

Ojansivu ja Lehtonen ovat Siltalan tavoin menestyksekkäitä maajoukkuepelaajia. Vaihtoehdoiksi jäisivät vielä hakkuri Eetu Häyrinen ja yleispelaaja Jere Heiskanen. Varsinaista liberokiinnitystä odotellaan.


Fuusioseura Savo Volley syntyi Sampo Volleyn ja LEKA Volleyn yhdistyttyä. Ensi kaudella Mestaruusliiga pelataan yhdeksän joukkueen sarjana.