Tappioputki kalvaa Mestaruusliigassa – ”Emme osaa näköjään voittaa”

Kuva: CEV.lu

Akaa-Volleyn ahdinko pahenee lentopallon miesten Mestaruusliigassa. Perjantaina Akaa hävisi vieraissa Team Lakkapäälle erin 2-3.

Nyt Akaa on hävinnyt kuusi ottelua perättäin. Voittoja on koossa kaksi. Passari Ville Juntura päivitteli puhdin puuttumista erien ratkaisuhetkillä.

– Emme osaa näköjään voittaa. Pelillisesti ottelu oli tasainen, mutta meillä ei henkinen kantti riittänyt ottamaan voittoa, Juntura kommentoi Mestaruusliigan verkkosivuilla.

Rovaniemeläiselle Lakkapäälle voitto oli kauden neljäs. Hurrikaani-Loimaa johtaa sarjaa.


Naisten Mestaruusliigassa Pölkky Kuusamo otti 3-0-kotivoiton LiigaPlokista. Pelipaikkaa vaihtanut Darian Mack esiintyi hyvin, mutta se ei riittänyt voittoon asti.

– Tasaisia eriä, mutta emme saaneet hyviä suorituksia erien loppuun. Vastustajan hakkuria emme saaneet kiinni, vaikka tiesimme hänet vahvaksi. Passarimme teki hyvää työtä ja piti pelin leveänä. Olen vaihtanut hiljattain pelipaikan yleispelaajasta hakkuriksi, ja olen ihan tyytyväinen, kertoi Mack.


Pölkky on liigassa neljäntenä ja LiigaPloki viidentenä. Juuri maajoukkuepelaaja Laura Pihlajamäellä vahvistunut LP Viesti on kärjessä.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu lauantaina miesten ottelulla Savo Volley – Akaa ja naisten kamppailulla LP-Vampula – OrPo.