Antti Ropponen johti Hurrikaani-Loimaan tulitusta

Hurrikaani-Loimaa jatkaa riehumistaan lentopallon Mestaruusliigassa. Keskiviikkona Hurrikaani kaatoi vieraissa Kokkolan Tiikerit erin 3-0.

Viimeiset kuusi liigaottelua Hurrikaani on pelannut tappiotta, ja eräero on 18-2. Hurrikaani johtaa sarjaa nyt neljän pisteen erolla VaLePaan. VaLePalla on kolme ottelua vähemmän pelattuna.

Tiikerikaadossa hakkuri Antti Ropponen johti tulitusta 19 pisteellään. Kasimir Vuorinen kantoi päävastuun aloitussyöttöjen vastaanotosta.

Avainpelaaja Edvarts Buivids palasi vihdoin Tiikerien kokoonpanoon, mutta esitys oli vaatimaton. Latvialaishakkuri pelasi vain yhdessä erässä ja sai neljä pistettä kasaan.

Keskiviikon toisessa lentopallon miesten Mestaruusliigan ottelussa Vantaa Ducks isännöi Savo Volleyta. Savo nousi kahden erän tappioasemasta 3-2-voittoon.

Hakkurien kaksintaistelussa Ducksin Karl Külaots ja Savon Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu päätyivät tasatulokseen 28-28.

Liigajumbo Ducks oli päässyt sarjapisteille viimeksi yli kuukausi sitten.