Siirtouutisia lentopallon Mestaruusliigasta

Kuva: CEV.lu

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava LiigaPloki vaihtaa passaria. Kaksi vuotta peliä johtanut Suzanne Horner siirtyy toisaalle, ja tilalle saapuu yhdysvaltalainen Taylor Lindberg, 22.

Horner kuului kahden vuoden ajan liigan passarien eliittiin. Lindbergiltä löytyy korvaajapotentiaalia: hän pelasi täydet neljä vuotta yliopistolentopalloa Arkansas’n osavaltiosta kotoisin olevassa Little Rock Trojansissa.

Tueksi Lindbergille LiigaPloki hankki nuoret passarilupaukset Taija Kaukorannan ja Sofia Lehdon.

Myös hakkuriosastolla tapahtuu. Hämeenlinnan Lentopallokerhosta saapuu Yasmine Madsen. Hänet tunnetaan toistaiseksi paremmin keskitorjujana. Viime kausi Yasminelta meni pipariksi loukkaantumisten takia.

Keskitorjujat Elizabeth Field ja Venessa Loukonen jatkavat LiigaPlokissa.

OrPo: LiigaPlokissa esiintynyt yleispelaaja Emilia Kääntä tulee Orivedelle. Hyvän kauden pelannut yleispelaaja Saara Holm jatkaa.

Pölkky Kuusamo: Keskitorjuja Bettina Yli-Sissala siirtyy Nurmon Jymystä Kuusamoon. Yleispelaaja Veera Hämäläinen jatkaa.

Puijo Wolley: Liigaan nouseva kuopiolaisjoukkue teki maajoukkuetason hankinnan ja saa ryhmäänsä yleispelaaja Hilkka Hujasen Nurmon Jymystä. Karelian Hurmoksesta tulee keskitorjuja Anniina Kastarinen, joka on Puijon kasvatti. Jatkosopimukset tekivät keskitorjuja Ella Autere ja libero Anna Kaisa Kerminen.

Nurmon Jymy: Kari Tuomela toimii päävalmentajana ensi kaudellakin. Jymy pyrkii saamaan uusiutuvan joukkueen pelaajiston kasaan toukokuun aikana.

LP-Vampula: Passari Mila Viljanen tulee LP Kangasalasta ja libero Iina Niemelä Pölkky Kuusamosta. Liberolisäksi tulee nuori Emilia Joensalo, joka pelasi viime kaudella Jyväslentiksessä. Jatkosopimuksiin keskitorjuja Jenni Jantunen ja lupaava hakkuri Iina Andrikopoulou.

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa Kokkolan Tiikerit on tehnyt sopimuksen keskitorjuja Rami Rekomaan kanssa. Rekomaa oli jo viime kaudella lainalla VaLePasta.