Lentopalloilija Antti Siltala sopimukseen Savo Volleyn kanssa

Kuva: CEV.eu

Lentopalloilija Antti Siltala jatkaa lentopallon Mestaruusliigassa ja Savo Volleyn joukkueessa.

Siltala kuuluu Suomen kokeneimpiin ja laadukkaimpiin yleispelaajiin. Hänen jatkosopimuksensa savolaisjoukkueen kanssa on vuoden mittainen.

Suomea Siltala, 36, on edustanut viimeksi EM-kisoissa viime syksynä. Ulkomaiden liigoja ”Silli” on kolunnut Ranskassa, Belgiassa, Kreikassa, Italiassa, Turkissa, Puolassa ja Venäjällä.

Tiistaina Savo Volley julkisti myös keskitorjuja Severi Savonsalmen kanssa solmitun jatkosopimuksen. Savonsalmi, 19 vuotta ja 208 senttimetriä, kuuluu kotimaisen lentopalloilun lupauksiin. Päävalmentaja Joel Banks valitsi hänet keväällä A-maajoukkueryhmään.

Savo Volleylla on lisäksi sopimukset voimassa hakkuri Olli-Pekka Ojansivun ja passari Fedor Ivanovin kanssa. Päävalmentajana aloittaa Timo Tolvanen.

Poispäin Savo Volleysta suuntaavat ainakin Miro Määttänen (Näfels, Sveitsi), Eetu Häyrinen (Perungan Pojat) ja Jere Heiskanen (Karelian Hurmos).

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa LP Viesti on kiinnittänyt yleispelaaja Noora Kososen. Hänen sopimuksessaan on pykälä, joka mahdollistaa siirtymisen ulkomaille. Viime kauden maajoukkuepelaaja vietti Belgiassa.

Passarintontille LP Viesti on hankkinut Caroline Pearsonin. Hänellä on Yhdysvaltain ja Kanadan kansalaisuudet.

LP-Vampula: Huittisiin on hankittu yleispelaajiksi Jutta Riikonen ja Aino Ollonen. Lue tästä lisää.