Lentopalloilija Antti Ropponen siirtyy Hurrikaani-Loimaan joukkueeseen

Kuva: Juuso Riponiemi

Lentopallosuosikki Antti Ropponen on jälleen Hurrikaani-Loimaan pelaaja.

Perjantaina Hurrikaani tiedotti hankkineensa Ropposen joukkueensa hakkuriksi. Sopimus on vuoden mittainen. Viime kaudella Hurrikaanin hakkurina esiintyi maajoukkuetason mies Samuli Kaislasalo.

Viimeksi Ropponen pelasi Hurrikaanin väreissä lentopallon Mestaruusliigan kaudella 2019–2020. Keväällä 2020 loukkaantuminen sekoitti kuvioita.

Loukkaantumisesta huolimatta ”Rane” nousi keväällä 2020 ylivoimaisesti Mestaruusliigan parhaaksi hakkuriksi. Hän sai Lentopallo.infon kyselyssä lähes puolet annetuista hakkuriäänistä. Saavutus on kova, sillä liigassa pelasi Lelu Ojansivun, Urpo Sivulan ja Mikko Oivasen kaltaisia hakkureita.

Ropponen vaikuttaa olevan hyvillään paluusta Loimaan maisemiin.

– Tuttu mesta ja ympäristö, joten on mukava tulla takaisin Loimaalle, Ropponen sanoo Hurrikaanin tiedotteessa.

– Joukkueessa on nuoria ja todella lupaavia pelaajia. Eiköhän tehdä kovasti duunia pilke silmäkulmassa kohti uutta kautta! Toivottavasti päästään pelaamaan täydelle tuvalle. Usko tulevaan kauteen on vahva.

Ropposen oli määrä siirtyä kaudeksi 2020-2021 Sveitsin liigaan, mutta loukkaantuminen ja sitä seurannut hidas kuntoutuminen muuttivat suunnitelmat. Kuntouduttuaan hän liittyi Kokkolan Tiikereiden joukkueeseen tammikuussa 2021.

Osin Ropposen hyvien otteiden ansiosta Tiikerit palasi mitalikantaan ja otti SM-pronssia.

Vasenkätinen hakkuri on enemmän kuin tuttu mies loimaalaisyleisölle. Ropponen aloittaa neljännen kautensa Hurrikaanin keltamustissa. Seuran toiminnanjohtaja Anssi Rämö on tietysti mielissään.

– Ranen paluu on iso juttu Hurrikaanille. Nurmolainen pallontappaja on paikkakunnalla jokaisen lentopalloa seuraavan ihmisen suuri lemppari. Hienoa saada joukkueeseen Ranen kaltainen ammattilainen sekä joukkuepelaaja, iloitsee Rämö.

Antti Ropponen on pelannut Suomen maajoukkueessa. Hän ei kuulu ryhmään, joka valmistautuu lentopallon EM-kisoihin 2021.

Hurrikaani-Loimaa kertoo pelaajarunkonsa olevan paria palasta vaille valmis. Pelaajajulkistuksia on luvassa lisää ensi viikolla.