LP Kangasalan lentopallonaiset esiintyvät musiikkivideolla – nyt uusi versio ensiesityksenä

LP Kangasala on lähtenyt lentopallon naisten Mestaruusliigan kauteen 2021-2022 uudella ilmeellä.

Seurassa on aloitettu julkisuuskuvan uudistustyö. Kauden alun kunniaksi joukkue esiintyy musiikkivideolla, joka pohjautuu tunnettuun Kesäpäivä Kangasalla -teokseen.

Zacharias ”Sakari” Topelius kirjoitti runon vuonna 1853, ja myöhemmin Gabriel Linsén sävelsi runon lauluksi. Vuonna 2021 oman, modernisoidun ja lentopalloiluun sovitetun tulkintansa esittää LP Kangasalan lentopallojoukkue.

LP Kangasala tiedotti viime vuonna uudesta brändityöstä, jota se toteuttaa yhteistuumin Ahooy Creative -yrityksen kanssa. LP Kangasalan manageri-puheenjohtaja Jorma Malm tähdentää, että työtä tehdään pitkällä aikajänteellä.

– Olemme varmoja, että tämä on oikea aika rakentaa lähtökohdat valmiiksi jo tulevia kausia silmällä pitäen. Haluamme kirkastaa brändiä, jotta myös yhteistyökumppanuuksien näkyvyys saa uusia ulottuvuuksia, Malm sanoi tuolloin.

LP Kangasalan käsittelyssä Kesäpäivä Kangasalla saa nimen Oksalle ylimmälle – katso video tästä:

Kuvioon kuuluu myös making of -video, joka saa nyt Lentopallo.infossa ensiesityksensä. Katso tästä erilaisesta kuvakulmasta, miltä videon tekeminen näytti:

Lentopallon Mestaruusliigan viime kaudella LP Kangasala voitti runkosarjan. Lisäksi joukkueen tilille tuli Suomen cupin voitto. SM-kullan jahti päättyi ikävästi koronavirustapaukseen, joten uudella kaudella lienee vain yksi tavoite.

Viime kauden luottopelaajista ovat poissa Salla Karhu, Karoliina Friberg ja Jody Larson. Arttu Keräsen valmentama joukkue on saanut kuitenkin hyvät täydennykset. Etenkin yleispelaaja Emmi Riikilän kehitystrendiä on mielenkiintoista seurata. Nurmon Jymyssä ja Hämeenlinnan Lentopallokerhossa aiemmin liigaa pelannut Riikilä nousi äskettäisissä EM-kisoissa Suomen parhaaksi yleispelaajaksi.

Kangasalan uudet kansainväliset hankinnat ovat brasilialainen hakkuri Gabriela Da Silva ja kanadalainen keskitorjuja Braedyn Tutton. Avainpelaajista Kangasalla jatkavat Katja Kylmäaho, Tiiamari Sievänen, Ronja Heikkiniemi ja Roosa Laakkonen.