Greg Petty ja Eetu Häyrinen siirtyvät Hurrikaaniin

Kuva: Akaa-Volley

Hurrikaani-Loimaa ei aio jättää lojaalia kannattajakuntaansa kylmäksi lentopallon miesten Mestaruusliigan kaudella 2023-24.

Loimaalle ollaan kokoamassa kovaa nippua uuden päävalmentajan Olli Kuoksan alaisuuteen. Kivikovat uudet hankinnat ovat yleispelaaja Greg Petty ja hakkuri Eetu Häyrinen.

Petty siirtyy Hurrikaaniin Akaa-Volleysta. Yhdysvaltalaisen esitys menneellä kaudella oli niin laadukas, että Lentopallo.info valitsi hänet kauden parhaaksi pelaajaksi Mestaruusliigassa.

Häyrinen on kuulunut liigan luotettavimpiin hakkureihin vuosien ajan. Viime kaudet hän edusti Karelian Hurmosta.

Aiemmin Hurrikaani-Loimaa on jo tiedottanut keskitorjuja Nuutti Niinivaaran (viime kauden joukkue Hurmos) ja yleispelaaja Väinö Rahkon (Raision Loimu) värväämisestä.

Lisää pontta tuo se, että passarina jatkaa Santeri Välimaa. Välimaa, 22, on noussut Suomen maajoukkuerinkiin.

Hurrikaani kertoi perjantaina, että joukkuetta täydentävät Loimaalle palaava Kasimir Vuorinen sekä nuoret kaverit Alex Horn ja Leevi Väänänen.

Akaa-Volley: Yleispelaaja Sebastian Pozo Hernandez siirtyy Loimusta Akaa-Volleyn ryhmään. Sopimus kattaa vuoden.

Pozon isä on kuubalaissyntyinen Jimmy Hernandez, joka pelaajaurallaan piipahti Suomen maajoukkueryhmässäkin.

– Isä suositteli Akaa-Volleyta. Sanoi organisaation olevan luotettava ja aikaansaava. Ja olenhan näiden viime vuosien aikana kuullut Akaasta pelkkää hyvää muidenkin suusta, Hernandez nuorempi kertoi Akaa-Volleyn tiedotteessa.

Akaan viime kauden ulkomaalaisnelikko lähtee uusiin haasteisiin, mutta ennen Pozoa seura oli jo tiedottanut monista hankinnoista. Lue niistä lisää tästä.

Savo Volley: Yleispelaaja Michael Michelau jatkaa hallitsevassa SM-pronssimitalistissa.

LiigaPloki: Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava LiigaPloki on kiinnittänyt yleispelaaja Netta Hyttisen, joka muistetaan Hämeenlinnan Lentopallokerhosta ja Nurmon Jymystä. Pihtiputaan lentopalloylpeyttä täydentää 1-sarjassa pelannut Iida Mikkonen. Viime kaudella hän edusti Raision Urheilijoita.

LP-Vampula: Passarikaksikko säilyy Huittisissa. Viime kauden ykköspassaria Lotta Kukkosta kirittää Nanna Talvitie.

Vampula siirtyy Stefan Paunovicin valmennukseen.