Lentopallomaajoukkueen Michaela Madsen: Annamme kaikkemme, niin kuin jokaisessa ottelussa

Kuva: CEV.eu

Tiistaina Suomi kohtaa lentopallon naisten EM-kisojen elintärkeässä ottelussaan Ranskan.

Pelipaikkana on Ankara, ja ankara on tilannekin. Tappio tietää Suomelle jäämistä pudotuspeleistä, mutta voittokaan ei pudotuspelipaikkaa varmista.

Tapio Kangasniemen valmentama Suomi on hävinnyt kaikki kolme otteluaan ja koonnut yhden sarjapisteen. Ranskalla puolestaan on yksi voitto ja kaksi tappiota. Molemmilla ovat panokset tapissa, joten tulossa on taatusti kiivas mittelö.

Keskitorjuja Michaela Madsen on kuulunut kisoissa Suomen parhaimmistoon. Maanantaina Ranska hävisi Serbialle, kun taas Suomi vietti välipäivää.

– Ennen Ranska-ottelua on päivä aikaa valmistautua. Ottelu on meille äärimmäisen tärkeä. Lepäämme ja valmistaudumme. Annamme kaikkemme, niin kuin annamme jokaisessa pelissä, Madsen sanoi tappiollisen Kreikka-kamppailun jälkeen.

Suomen Emmi Riikilä kärsii nilkkavammasta. Jobinpostia tuli myös Ranskalle, kun Manon Moreels loukkaantui Serbia-ottelussa. Ranskan kapteeni Juliette Fidon-Lebleu piti Serbia-kamppailua hyvänä kokemuksena.

– Pelaaminen Serbiaa vastaan oli todella hyvää valmistautumista Suomi-otteluun. Nyt tiedämme, miten Suomea vastaan pitää pelata. Meidän pitää suhtautua Suomeen kuin Serbiaan. Jos se onnistuu, saattaa tulla mielenkiintoinen kamppailu, Fidon-Lebleu ennakoi.

Suomi-Ranska alkaa tiistaina kello 17.

Lentopallon naisten EM-kisat 26.8.2019

Serbia-Ranska 3-1
Bulgaria-Turkki 1-3

Italia-Belgia 3-0
Puola-Ukraina 3-1

Hollanti-Kroatia 3-0
Unkari-Azerbaidzhan 0-3

Saksa-Venäjä 3-2
Slovakia – Valko-Venäjä 3-2